Reel Rock uvertira - Radionica "Mediji, sponzori i pratioci, komunikacija na putu"

Reel Rock uvertira - Radionica "Mediji, sponzori i pratioci, komunikacija na putu"

U Petak, 6. Oktobra u 18h u Klubu Doma omladine Beograda Outdoor Collective organizuje radionicu: Mediji, sponzori i pratioci, komunikacija na putu

Radionica “Мediji, spozori i pratioci, komunikacija na putu“ ima za ideju da outdoor publici predstavi odnos outdoor sportiste sa sponzorima, kroz komunikaciju sa medijima i pratiocima za vreme ekspedicija. Outdoor sportovi su po svojoj prirodi sportovi koji se odvijaju u zabačenim i teško dostupnim predelima, sa uvek ograničenim i nedovoljnim sredstvima i neograničenim entuzijazmom. Trajanje outdoor ekspedicija je uglavnom duže nego kod „uobičajenih“ sportova. Zbog svega ovoga outdoor sportisti se dovijaju na najrazličitije moguće načine kako bi ispunili dogovore koje su postigli sa sponzorima, zadovoljili radoznalost svojih pratilaca i održali medijsku pažnju tokom dugačkih ekspedicija.

Ove interesantne, dovitljive, duhovite odnose sagledaćemo kroz vizuru Josha Larsona i Charlotte Duriff vrhunskih penjača trenutno na putovanju od godinu dana kroz manje poznate predele za penjanje na svetu u okviru svog projekta „A World Less Travelled“.

Dođite i naučite nešto od trenera USA penjačke reprezentacije i svetske prvakinje u penjanju.

Vidimo se!

 

Štampa El. pošta