Reel Rock 11

Reel Rock 11, Dom Omladine, Beograd 22. oktobar 2016. godine

Event: Reel Rock 11 projekcija filma

Datum: 22. oktobar 2016. godine

Vreme: 19h

Lokacija: Dom Omladine Beograda,  Makedonska 22/IV, 11000 Beograd, Srbija

FB Event: https://www.facebook.com/events/1794943157414160

 


 

Reel Rock festival predstavlja najbolje penjačke filmove ove godine publici širom sveta. Pored filmova, Outdoor Kolektiv i Dom omladine Beograda ove godine predstavljaju i mnogo interesantnih događaja za vas. Gosti ove godine su fotograf i speleolog Vladimir Kržalić i trener USA penjačke reprezentacije Josh Larson.

Počinjemo 22. oktobra već u 11h pre podne foto radionicom (od 11h do 13 i 30h) na kojoj će se polaznici upoznati sa osnovama outdoor fotografije i naučiti kako da najbolje iskoriste opremu koju imaju. Radionicu vodi Vladimir Kržalic.

- Besplatno uz prijavu na email

U 17h počinju predstavljanja slacklina i penjanja, svi zainteresovani će moći da probaju ove dve zanimljive aktivnosti na slacklinovima i maloj veštačkoj steni pripremljenoj za taj događaj. - Besplatno uz prijavu na email U 19h počinjemo sa projekcijom ovogodišnjeg Reel Rock 11 filma u kome ćemo pratiti 5 priča.  

1. MLADI LAVOVI

Priča o dvoje mladih penjača (15 i 16 godina) i njihov ulazak na veliku scenu i ulogu predvodnika generacije.

2. MOMCI IZ BUGA

Četvorogodišnja borba dvojice momaka sa neverovatno teškom pukotinom nas vodi u divlji, kanadski Bugaboos.

3. BRETTE

Mlada Brette Harringthon na njenom penjačkom putu od granitnog igrališta u njenom rodnom gradu Squamishu do nejviših stena u Yosemithe parku.

4. SUPER TATA

Usamljenik i avanturista Mike Libecki se, nakon što je doživljavao avanture po celom svetu, upušta u novu avanturu roditeljstva i stiče novog partnera za ekspedicije.

5. DODOVA RADOST

Uz zvuke irske frule, mandoline i harmonike muzička avantura sa penjanjem velikih stena u Arktičkom krugu može da počne. Sean Villanueva O'Driscoll, Ben Ditto, i braća Nico i Olivier Favresse garantuju dobru zabavu.

 

- Ulaznice 200 din. na blagajni Doma omladine Beograda.

Od 21h i 30min počinje revijalno takmičenje u penjačkim skokovima. Pomoć u postavljanju problema imamo od trenera USA penjačkog tima i našeg gosta tokom festivala Josh Larson-a.

Zbog ograničenog broja mesta za radionice molimo zainteresovane da nam se prijave mailom na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. subject "RR11".  

Websajt: https://www.reel-rock.eu

Trejler:

Štampa El. pošta

Tweets