Poziv na Drugo kolo Državnog prvenstva - Užice 22 - 23. avgust, 2015. godine

KOMISIJA ZA SPORTSKO PENjANjE PRI PLANINARSKOM SAVEZU SRBIJE I SPORTSKO PENjAČKI KLUB STARI GRAD“ IZ UŽICA VAS POZIVAJU

Na drugo kolo Državnog prvenstva Srbije u sportskom penjanju na prirodnim stenama, u disciplini težinsko i brzinsko penjanje, koje će se održati 22, i 23, avgusta 2015. godine u Užicu, u organizaciji Sportsko penjačkog kluba „Stari Grad“iz Užica a pod pokroviteljstvom Komisije za sportsko penjanje pri Planinarskom savezu Srbije.

 

PROGRAM TAKMIČENjA:

Subota 22.o8.2015. – Prvi dan

09:00 – Prijavljivanje takmičara

09:45 – Tehnički sastanak

10:00–Otvaranje takmičenja

19:00 – Kraj prvog dana

 

Nedelja 23.08.2015. – Drugi dan

09:00 – Otvaranje takmičenja

15:00 – Završetak takmičenja

15:30 – Proglasenje pobednika i dodela nagrada

15:45 – Zatvaranje takmičenja

 

Takmičenje će se održati prema važećem Takmičarskom pravilniku o sportskom penjanju na prirodnim stenama, koji je Komisija za sportsko penjanje pri Planinarskom savezu Srbije usvojila 2013. godine.

Takmičenje je otvorenog tipa za strane državljane, dok je za domaće takmičare obavezno posedovanje licence (overena markica PSS za 2015, zvanje minimum sportski penjač pripravnik i lekarski pregled).

Svi takmičari su dužni da potpišu izjavu da se takmiče na sopstvenu odgovornost.

 

ORGANIZACIJA I PRAVILA

Svoje prijave za učešće na takmičenju možete slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 17.08.2015. Startnina iznosi 500,00 dinara.

Komisija za sportsko penjanje će obezbediti organizovani prevoz autobusom sa polaskom u petak 21.08.2015. iz Beograda . Autobus će biti parkiran u Skerlićevoj ulici, kod Hrama Svetog Save, U 17.45. autobus je „ORION“ kao i ranije. Ukoliko želite da idete organizovanim prevozom, molim vas da se posebno prijavite sa rokom i uplatom najkasnije do 17.08.2015.( zbog organizacije i zakupa velikog autobusa). O načinu uplate prijavljeni će biti obavešteni mejlom. Kotizacija za prevoz iznosi 500,00 dinara i neće se vraćati ukoliko posle tog roka odustanete od prevoza.( u tom slućaju može te naći zamenu).

Organizatori će obezbediti fond nagrada, dok će Komisija za sportsko penjanje Planinarskog saveza Srbije obezbediti medalje za prva tri takmičara, odnosno diplome za prvih pet takmičara u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

 

SMEŠTAJ I ISHRANA

Za potrebe takmičara, organizator je obezebedio dve alternative za smeštaj:

Besplatan smeštaj u kampu, spavanje u šatorima. Kamp će biti u velikom parku gde se nalazi hala sportova, hala će biti otvorena za naše učsnike za korišćenje tuševa i toaleta.

Smeštaj u hostelu. Dodatne informacije i rezervacije na tel.0693226316 g. Marko.

Za sve učesnike organizator je obezbedio doručak za dva dana(subotu i nedelju).

 

PUT DO PENjALIŠTA

Do penjalista se dolazi preko gradske plaže ,biće označeno putokazima, 5m se prelazi via feratom, od kampa je udanjeno 15min. laganom šetnjom kroz centar grada.

uzice put do penjlista

 UŽICE LOKACIJA SA SMEROVIMA

uzice smerovi

Nadamo se da ćete nam se pridružiti i provesti jedan lep vikend sa nama.

 

VLADA REPUBLIKE SRBIJE, MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA, DOPRINELI SU U ZNAČAJNOJ MERI REALIZACIJI NAŠIH PROJEKATA OBEZBEĐIVANjEM NEOPHODNIH SREDSTAVA ZA NjIHOVO FINANSIRANjE.

SPK „Stari Grad“ Užice - Aleksandar Đorđević

Komisija za sportsko penjanje, predsednik penjačke sekcije. Nadežda Dobrota, predsednik.

 

Štampa El. pošta

Tweets