OTVORENI POZIV ZA “OUTDOOR SUSRET#1

OTVORENI POZIV ZA “OUTDOOR SUSRET#1 – Umrežavanje”

Outdoor Collective poziva sve pojedince, udruženja i organizacije koji sebe vide kao AKTIVNE učesnike u razvoju lokalne outdoor kulture, da predstave sebe i svoje aktivnosti na jednodnevnom seminaru OUTDOOR SUSRET#1 - UMREŽAVANJE, koji će se održati 3. Novembra u Beogradu. 

Ukoliko ste osoba od akcije, trčite, penjete, plivate, jedrite, hodate, letite, i pored toga imate iskustvo (malo ili veliko) u realizaciji projekata vezanih za aktivan životni stil i očuvanje životne sredine, OUTDOOR SUSRETI su pravo mesto za vas!

Centralni deo ovog jednodnevnog događaja biće predavanje našeg uvaženog gosta Brejdija Robinsona, koji dolazi pravo iz Boldera u Koloradu, jedne od prestonica outdoor sportova u SAD. Brejdi Robinson će nam predstaviti svoja iskustva koja je stekao pre svega kao dugogodišnji penjač, a zatim i kao predsednik upravnog odbora organizacije Outdoor Alliance i izvršni direktor organizacije Access Fundčije se delatnosti fokusiraju na javno zastupanje održivog pristupa bavljenjem outdoor aktivnostima u SAD. Ostatak programa obeležiće prezentacije, diskusije i teme koje se tiču umrežavanja lokalne zajednice i ojačavanja veza između glavnih aktera koji se bave razvojem outdoor pokreta u Srbiji i regionu.

Ne propustite ovu priliku i rezervišite svoje učešće na ovom događaju, jer broj mesta je ograničen. Svim primljenim učesnicima koji dolaze van Beograda, biće pokriveni putni troškovi. Zato popunite kratku PRIJAVU ZA UČEŠĆE najkasnijie do 15. oktobra 2014. godine!

Uz bogat program, diskusije, prezentacije, i naravno uz poneki zalogaj, UMREŽAVANJE može da počne!

Datum: Ponedeljak, 03.11.2014
Vreme i mesto: biće naknadno objavljeno
Ulaz: besplatan za odabrane učesnike
 
Više informacija na sledećem LINKU.

Štampa El. pošta

Tweets