DSPF 2014 - Dan Srpskog Penjačkog Filma

Dragi penjači, 

Za one koji su posetili RRT 8 bili ste u prilici da pogledate najavu za Dan Srpskog Penjačkog Filma (DSPF). Planira se da se DSPF održi u martu mesecu. Za sada nemamo tačan datum ali ćete uskoro biti obavešteni. 

Tim koji je organizovao RRT 8, na dobrovoljnoj bazi, ovoga puta će organizovati  DSPF događaj u cilju osnaženja  penjačke scene u Srbiji i mogućnosti da se i drugi uključe u ovakve aktivnosti i steknu iskustvo u radu na ovakvim projektima. 

Ovoga puta ideja je da penjači dobiju priliku i prikažu svoje filmove i snimke sa penjanja, drugim "kolegama" penjačima i ljubiteljima ovog sporta. U ovom trenutku, a čini mi se da je većina vas upoznata, postoji nekoliko filmova koje možete pronaći na internetu. Želja nam je da se prikažu neki od naših starih filmova koje smo napravili a sa druge strane imamo želju da penjači naprave i edituju nove filmove od snimaka i materijala koje poseduju. 

Na ovaj način želimo da vas pozovemo da pošaljete vaše već napravljene i montirane filmove od materijala koje posedujete. U prilogu mail-a se nalazi dokument koji dodatno objašnjava sve ovo što ja sada pominjem.  

Zaista mislimo da je dobar trenutak da počnemo zajedno da pravimo ovakve događaje. Svako ko želi da se dodatno raspita ili uključi u organizaciju je više nego dobrodošao. U priloženom dokumentu imate e-mail adresu na koju možete da se obratite za bilo kakvu vrstu pomoći. Takođe, bilo bi dobro da na e-mail koji se nalazi u priloženom dokumentu, pošaljete samo kratko obaveštenje da ste zainteresovani da pošaljete vaš montirani film. 

Ako vam treba još neka informacija pozovite mene na 064 453 34 35 - Filip Birčanin, pa ukoliko ja ne znam da odgovorim na pitanje neko od drugara će znati:)

U organizaciju su uključeni još Dušan Branković, Boris Šašić, Marija Jaćimović, Aleksandar Sivački, Veljko Grozdanović i Nemanja Čizmić.

Molim vas da ovaj mail prosledite onim ljudima za koje mislite da mogu da se uključe. 

 # Link sa dokumentom

Štampa El. pošta

Tweets