Climbing Life Fest 2012

clfClimbing Life Festival počinje 8.i traje do 16. septembra. Javio se kao potreba da ljudima u zemlji i regionu približimo ovaj ekstremni sport i bar donekle razbijemo predrasude da je “opasan”.

Naime, sportsko penjanje je sport kojim se može baviti svako, bez obzira na godine, pol, fizičku spremnost, snagu i sve o čemu možda razmišljate u ovom momentu. Za ovaj sport je pored profesionalne opreme potrebna samo vaša dobra volja i iskusni treneri koji će biti prisutni tokom svih devet dana Climbing Life Festivala na platou SPENS-a.Festival posvećujemo discipli Boldering jer će se tokom festa u dva vikenda održati takmičenja u diciplini Boldering, jedno za titulu Šampiona Srbije, i drugo u nizu međunarodno takmičenje pod nazivom: “Panonian Boluldering Series League“

Osim sportskog penjanja, Climbing Life Festival će vas približti i drugim granama ekstremnog sporta (ATB, BMX, SlackLine), ali i drugim sportovima (Zumba), kao i umetnosti koja se kroz sport razvijala (dokumentarni film, fotografija).

Ukoliko Vas zainteresuje, a verujemo da hoće, ovaj nadasve neobičan sport, bićete u prilici da i vi probate da savladate veštačku stenu uz ličnog trenera sa višegodišnjim iskustvom. Zato, pogledajte program koji smo pripremili:

Više informacija na sledećem LINKU.

Vidimo se na platou SPENS-a!

Štampa El. pošta

Tweets