Poziv za svecanu dodelu priznanja

uspfsVeliki pozdrav svim Takmičarima, Klubovima, Sportskim radnicima i ostalim učesnicima u radu Sportsko Penjačke Federacije Srbije.

Ovom prilikom Vas pozivamo na svečanu dodelu priznanja najuspešnijim sportistima u takmičarskoj sezoni 2011, koja će se održati u Novom Sadu u nedelju 18. Decembra sa početkom u 14h, u prostorijama penjačkog kluba Adrenalin (Ulica: Narodnih Heroja 7) Takođe na istom mestu u isto vreme priznanja će dobiti sportista godine i autori „naj“ fotografije u 2011. Iz kategorije art i funny, a na osnovu konkursa koji je objavljen na sajtu Sportsko Penjačke Federacije Srbije.

Ove godine pod najuspešnijim sportistom se podrazumevaju oni takmičari koji su osvojili jedno od prva tri mesta u generalnom - ukupnom plasmanu šampionata i generalnom – ukupnom plasmanu lige Sportsko Penjačke Federacije Srbije.

U prilogu se nalazi spisak takmičara u svim uzrasnim kategorijama koji su ostvarili napred pomenute plasmane.

Fotografija sa najviše Vaših glasova u kategoriji Art je od autora Nevene Ilić i Valjeva, a u kategoriji Funny najveći broj glasova dobila je fotografija od autora Nemanje Čizmić iz Beograda.

Molio bih predstavnike klubova da potvrde dolazak svojih predstavnika koji se nalaze na listi, kao i osvajače nagrada za naj fotografiju u 2011. na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Srdačan pozdrav
Nenad Matić

Spisak takmičara

 

Štampa El. pošta

Tweets