Izveštaj sa II kola bolder lige USPFS 2011.

svi panoPrvi dan: Mlađe uzrasne kategorije:

Takmičenje koje se održavalo prvog dana za mlađe uzrasne kategorije proteklo je veoma dobro što se tiče same organizacije. Nije bilo tehničkih propusta, rezultati su bili objavljeni u predviđenom roku. Takmičari su se rasporedili bez deljenja mesta što znači da su staze bile pažljivo odabrane i pripremljene za svaku uzrasnu grupu. Start Takmicenja je takođe bio po satnici koja je najavljena u kalendaru. Jedino što bih mogao reći da je bilo slabo, jeste odziv  takmičara i to onih koji su kilometarski najbliži. Nadamo se da će na narednim manifestacijama učestvovati u većem broju.

Drugi dan: Starije uzrasne kategorije:

         Šta reći i odakle krenuti. Juniori B, veoma jaka konkurencija. Uvek gužva u borbi za prvo mesto. Atila ili Bojan… Kod seniora U ženskoj konkurenciji opet dominira Staša Gejo. Ali bitka za medalju srebrne i bronzane boje je bila neizvesna do samog kraja. U muškoj konkurenciji drama do poslednjeg bolder problema i poslednjeg sekunda… Potpuni preokret u odnosu na kvalifikacione rezultate. Sve u svemu kvalitetno utrošeno vreme. Navijači i sa njima zajedno i takmičari koji su učestvovali u kvalifikacijama doprineli su vrućoj atmosferi u finalnom delu. Posebne pohvale Žarku Mrčarici koji je pokazao da se može kad se hoće ;)

        Zahvaljujemo se sudijama koje su pokazale ozbiljnost i profesionalnost, uređivačima staza za lepe i zanimljive zadatke, pogotovo u finalnom delu. I veliko hvala svim učesnicima jer bez njih sve ovo napred nema nikakav smisao.

Veliki pozdrav svima i vidimo se u Beogradu 3. i 4. Decembra na III  - poslednjem kolu bolder lige u 2011.

Rezultate možete pogledati na sledećem LINKU.

 

Štampa El. pošta