Izveštaj - 24h Halloween Boldering Maraton - Paranormal Activity

24hhaloweenZaista ne znam odakle da počnem sa pisanjem izveštaja. Na koju god stranu da se okrenem
priviđaju mi se Veštice, Klovnovi, Doktori, Plavuše na visokim potpeticama i svi se penju po
steni. Postavlja se pitanje da li se zaista desilo ili je to samo produkt mašte i uma iscrpljenih
domaćina.

Dan prvi:

Recimo da je to bila subota za sve one koji su bili učesnici, a za nas organizatore to je bio
već četvrti dan. Relaksacija, dan kao i svaki drugi. Lep, sunčan pravi oktobarski. Ma ko bi rekao da je zima na pragu. Doručkujem i razmišljam, ima li šta da smo propustili... i dal bi nešto moglo da krene kako ne treba. U to momentu zvoni telefon, zovu iz kluba. Informacija je sledeća: Klinci su počupali „slackline“. Fantastično, dan je počeo kako treba!!!


Ulazim u salu i zatičem gremline raznih oblika i veličina koji vise na spravama, steni, lusterima, prozorima, vratima. Jedu strunjače i magnezijum. Sreća da su alergični na struju inače bi stradalo i ozvučenje sa rasvetom. Mada, onog momenta kada je sirena označila start dečijeg takmičenja, sva sila i energija je uložena u savladavanje pripremljenih prepreka. Konačno nakon dva sata i 30 minuta opšte euforije, dobili smo sortirane gremline, po kategorijama i ostvarenim rezultatima....
Pauza od nekih sat vremena i u salu doleću neka čudna bića. Veliki, mali, crni, plavi, tanki, debeli.... a svi sa istom obućom i čudnim belim prahom. Ponovo se čuje zvuk sirene. Sat odbrojava unazad 24h. Vreme je stalo, sat i dalje radi. Kao mali gledao sam „zonu sumraka“ u kojoj se dešavaju slične stvar. Ovog puta to nije bilo samo gledanje već direktno odsustvo realnosti. Čudna neka bića. Svi navalili na stenu gore, dole, gore, dole i tako u nedogled. Pa onda upisuju neke krstiće po ogledalu. Viču CAAAA, TOOOOO, HAAAA. U školi sam učio Nemački, a malo razumem i Engleski, a njih nisam baš ništa razumeo šta pričaju. Mora da su sa druge planete. Rekao bih neke Climbing Planete ili univerzuma iz sazvežđa Boldering.

24hhaloween2Dan drugi – peti:

U prostoru nestaje svetlo, a kreacije i dalje napadaju i osvajaju stazu po stazu. Neki od njih imaju i svetleće oko. Stiže pojačanje u obliku tečnosti zvane LAV... Kako je stiglo tako je i nestalo. Prostor počinje da gori. Čini mi se da je meteorit uleteo u orbitu i zapalio prostor i vreme. Vatra je gorela do kasno u noć... Energija se lagano stišava i sve se čini da će planeta
uleteti u san, ali ipak ne. Sa planete Timisoara dolaze razni oblici postojanja i počinju da bude svoje zemljake iz sazvežđa Boldering. Na semaforu je ostalo još svega nekoliko minuta i sirena će označiti kraj ovog i početak novog veka. Sa nestrpljenjem očekujem rezultate. Dok čekamo izveštaj iz Generalštaba, skupljamo uzorke kože koja se ostrugala sa pipaka posetioca. Kažu da imamo jednog monstruma koji je pojeo sve hvatove, hoću reći smerove. To se još nije desilo da su gosti bili toliko gladni. Sledeći put večera mora biti malko više začinjena sosom od ljutih papričica. Kuvarima, sobaricama, čistačicama, recepcionarima, bankarima i propratnom osoblju sve čestitke... A gostima dobar i brz oporavak..

Do narednog viđenja puno vas pozdravlja i voli vaš „Adrenalin penjački tim“.

Rezultate možete pogledati klikom na sledeći na >>> LINK.

 

Štampa El. pošta

Tweets