Konkurs za najbolju fotografiju u 2011. godini

uspfsPoštovani prijatelji penjači; USPFS otvara konkurs za NAJ fotografiju u 2011. Godini.

 

Tražimo naj lepšu i naj interesantniju, to jest naj duhovitiju fotografiju u vezi sa sportskim penjanjem.  Konkurs se otvara 01. Oktobra i otvoren je do 01. Decembra 2011. Sve fotografije koje budete poslali biće postavljene na sajt USPFS (www.uspfs.rs )

Pravila su jednostavna:

Fotografiju sa kojom konkurišete, pošaljite na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  veličine 800x600 u jpg formatu. Napišite Ime i prezime autora, kontakt (mail i telefon), kao i kom žanru pripada fotografija (Funny ili Art) ili oba i naravno lokaciju gde je fotografija napravljena.  Na konkursu mogu da učestvuju svi zainteresovani bez obzira na godine, pol, penjačko ili fotografsko iskustvo itd.

Način na koji će se doći do dve NAJ fotografije je sledeći:

Svi posetioci sajta su ujedno i glasači. Imaćete mogućnost da fotografije ocenite sa ocenama od 1 do 5. Fotografija koja bude imala naviše bodova smatraće se NAJ fotografijom za sezonu 2011.

Pobednike nagrađujemo sa interesantnom nagradom.

Dodela nagrada i zahvalnica će se obaviti u decembru mesecu u Beogradu. Tačna lokacija,mesto i vreme će biti naknadno objavljeni.

 

Hvala na učešću, Vaša Penjačka Federacija.

Štampa El. pošta

Tweets