Osnovan Penjački savez Beograda

uspfsPoštovani Penjači,

tokom ovog meseca osnovan je Penjački Savez Beograda, na inicijativu gospodina Perunovića igospodina Ratkovića, i priznat od strane Sportskog Saveza Srbije kao i Sportskog Saveza Beograda.Ujedinjena Sportsko Penjačka Federacija Srbije u potpunosti podržava ovu inicijativu dva gospodinakoji su više od 15 godina u penjanju i definitivno znaju šta rade.

Gospodin Perunović će beogradskim penjačima početkom leta podariti još jednu stenu na otvorenom, za koju se može samo reći – impresivno. Dok gospodin Ratković se bavi onim što mnogi zanemaruju u ovoj zemlji i svetu sporta – a toje decom i mladima.

Ujedinjena Sportsko Penjačka Federacija Srbije se nada da će Penjački Savez Beograda pomoći penjanju,ne samo u glavnom gradu već i zemlji. Jer kako što svi znamo samo zajedničkim snagama se stvari daju promeniti.
Zahvaljujući velikodušnoj pomoći grada Beograda, u vidu novčane donacije, nadamo se da će letnja sezona uz Beogradu po prvi put biti otvorena kako valja. Jer mi znamo da oni to mogu.


Uprava USPFS

Štampa El. pošta

Tweets

Tribe

/kažu, ko prespava u tim šumama ujutru vidi dva neba i može razgovarati s vodom/ . . . Uživancija na Tajlandu se... https://t.co/mnpVWjxEU4

by Tribe