Konkurs za organizaciju takmičenja u 2011.

uspfsPostovani clanovi USPFS i ljubitelji sportskog penjanja, cast mi je da Vas pozovem da se ukljucite u organizaciju Drzavnog (prvenstva - sampionata) i (kupa - lige) u sportskom penjanju u sezoni 2011.

Ova takmicarska sezona se sastoji iz Sampionata koji obuhvata jedno takmicenje u sve tri discipline i lige koja obuhvata 3 kola u sve tri discipline

Konkurs za potencijalne domacine organizatore za organizaciju nekog od predstojecih kola lige ili sampionata otvoren je od 24 marta do 04. aprila. Nakon toga u roku od 3 dana objavicemo domacine organizatore i kalendar takmicenja USPFS u sezoni 2011.

U attach-u se nalazi konkursna prijava - formular, dodatak važećem takmičarskom pravilniku i nepohodna uputstva za buduce domacine organizatore nekih od takmicenja.

Popunjen obrazac posaljite na adrersu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 04. aprila 2011. Obrazci koji budu stigli nakon predvidjenog roka nece se uzimati na razmatranje

Srdacan pozdrav
Nenad Matic

Štampa El. pošta

Tweets