Završeno I kolo Panonian Bouldering Series lige

pbs2011_rezultatiPosle dvodnevnog gostovanja u prijateljskoj nam Rumuniji vratili smo se puni utisaka, sa osmesima na licu, i solidnom upalom mišića. Pošto su nas toplo dočekali I prijateljski ugostili, naši domaćini su se potrudili da nas dobro izmaltretiraju prvog dana u kvalifikacijama gde se penjao 31 smer, a zatim i sutradan u finalu sa po 4 problema za muškarce i devojke. Od 43 takmičara možemo se pohvaliti većinom iz naše zemlje.

Na žalost, ovog puta Mađari nisu uveličali manifestaciju svojim prisustvom ali se nadamo da će se u narednim krugovima ove lige to promeniti. Naši momci iz Adrenalina su se, kao I uvek, odlično pokazali! I mesto pripalo je Valek Dejanu, "neproklizivom" kada su trenja u pitanju , a II mesto Matić Nenadu-čoveku koji zna da koristi glavu (bukvalno)! Devojke su, takođe, osvetlale obraz zauzevši prve 2 pozicije- I mesto Antonina Brdarić (PK Spartak, Subotica), II mesto Milica Ognjanović (P.A.E.K. "Niš"). I ostali su se žestoko borili, a posebno ističemo upornost Vide Medić koja je u kvalifikacijama jedina od devojaka uspela da savlada vrlo zahtevan problem, i time izbila na I poziciju.

Na kraju, srećni, zadovoljni i izmrcvareni, članovi naše novosadsko-niško-subotičko-beogradske družine vratili su se kući puni entuzijazma i pozitivne energije, nadajući se da će u narednom kolu biti još više penjača, dobrog penjanja I odlične zabave.

Kompletne rezultate možete pogledati na sajtu: http://onemove.ro/

Štampa El. pošta

Tweets