Bolder Maraton Granit 2011

Pozdrav svim penjacima i ljubiteljima penjanja!!!

Ovom prilikom zelimo da vas pozovemo na prvi boulder maraton u organizaciji SPK GRANIT i time zvanicno otvorimo nasu boulder salu.

Sportsko-penjacki klub "GRANIT" iz Beograda je osnovan u novembru 2008. sa ciljem unapredjivanja, promocije sportskog penjanja i dovodjenja sto veceg broja mladih pojedinaca koje ce ovaj sport uciniti jos masovnijim. Prvi korak ka realizaciji ovog cilja bila je svakako izgradnja boulder sale, kojih nazalost u Beogradu ima malo. Napravili smo projekat za izgradnju jednog ozbiljnog penjackog centra i posle pune tri godine uspeli da ostvarimo cilj.

Ovom prilikom vas pozivamo na promotivno takmicenje (boulder maraton),a ljubitelje penjanja koji se ne takmice na dobar provod i zabavu.Tamo vas ceka preko 80 boulder problema,a sto se tice izgleda same stene,moracete licno da dodjete,jer nesto mora da bude i iznenadjenje...Recicemo samo da necete biti razocarani.

Subota 05.februar 2011.

Adresa: Bulevar Despota Stefana115 (stari naziv 29.novembra)

Beograd

Vreme:11h-17h...

Kako nas pronaci?

Boulder sala se nalazi u bivsoj fabrici BIM Slavija. Za one koje dolaze autobusom,mogu koristiti sve gradske linije(16,23,43,35,95,96...) koje prolaze pored Pancevackog most (cetiri stanice od centra grada). Kod stanice ka gradu iz pravca Karaburme i Pancevackog mosta, postoje stepenice pored pekare (crvena ograda) koje Vas vode u kompleks fabrike.

Druga mogucnost je dolazak sa strane okretnice autobusa (48,33,37) i prolaskom kroz ulaz za automobile,takodje crvena kapija.

Treca mogucnost je dolazak kolima. Idite Cvijicevom ulicom, pratite liniju autobusa 37 i docicete na okretnicu autobusa,gde postoji parking koji je besplatan. Prodjite kroz kapiju i tu ste.

Postoji i opcija dolaska od centra grada ulicom Bulevara Despota Stefana (stari naziv 29.Novembra). Pre Pancevackog mosta skrenite levo ka okretnici i dalje sve isto.

Sala se nalazi na 1.spratu i ima zasebne stepenice,odmah pored crne nadstresnice,koje vode unutra.

U kompleksu fabrike ce biti jasno postavljeni znakovi kako bi vam sto vise olaksali da nas pronadjete.

Nadamo se da cete se pojaviti u sto vecem broju, i time pokazati da vam je stalo do omladine i do unapredjivanja sporta u Srbiji i regionu.

U dodatku imate mapu Boulder sale SPK GRANIT

SPK GRANIT

Granit_mapa

Štampa El. pošta

Tweets