Rezultati takmičenja BOULDER MARATHON EXPO-ZIM 2010

gemma_boulder4_nxTakmičenje Boulder Marathon & High Jump Expo-Zim 2010 je uspešno završeno. 
U dva dana takmičenja ukupno je učestvovalo 60 takmičara iz 11 različitih klubova, a opšti utisak penjača nakon takmičenja je i više nego odličan. 
35 bolder prolema svih stilova i ukusa i 3.5 sata vremena je bilo dovoljno da se svi dokažu i provere svoju trenutnu bolderašku formu. 
Pobednik Nenad Matić PK Adrenalin Novi Sad uspeo je da popne 28 problema, a od devojaka najbolja Teodora Ilić PK Black Rock Beograd je savladala 14 problema. Nakon Boulder Marathona, takmičenje u High Jumpu za najeksplozivnije gde je dostignuta visina od 2m16cm, najeći Jump je uspeo da uradi Stošić Miloš PK A Team iz Beograda, dok je kod žena visina stala na skromnih 1m46cm pobednica Marija Milosavljević PK Beograd.  

U nedelju, kategorija mlađih penjača kod dečaka apsolutno najbolju formu su pokazali Atila Šili i Alen Mehić iz PK Spartak iz Subotice, a kod devojčica najbolja je bila Danica Mirović iz PK Black Rock iz Beograda.

Nadamo se da su svi prisutni penjači i ljubitelji penjanja bili zadovoljni, potrudićemo se da sledeće godine takmičenje bude na još višem nivou!! Više takmičara, jača konkurencija, interesantniji problemi....

Pozdrav do sledeće godine želi vam PK A Team i Avantura!!

Rezultate možete pogledati klikom na >>> LINK.

Štampa El. pošta

Tweets