Ispit za zvanje "Sportski penjač"

thumbsPostovani,

KSP PSS organizuje polaganje ispita za zvanje "Sportski penjač". Da bi se izbegla gužva, polaganje će biti organizovano po grupama u nekoliko termina, a prvi termin predviđen je u utorak, 14.12. u prostorijama PSS, od 17h.

Molimo predsednike klubova i sve zainteresovane da što pre prijave kandidate na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili SMS-om na telefon 063/247-815, kako bi se napravio raspored i prema potrebi odredili dodatni termini.

Gradivo za polaganje ispita možete preuzeti >>> ovde.

Posto smo svi verujem svesni da je situacija sa zvanjima u savezu prilicno neuredjena, te da veoma mali broj sportskih penjaca ima polozeno bilo kakvo zvanje, pozivamo klubove da pre svega oni budu nosioci nastojanja da se uvede red u ovaj segment i da se penjacima omoguci da ostvare prava koja im pripadaju na osnovu rezultata. 
Takodje upucujemo apel najiskusnijim penjacima da svojim primerom podrze nastojanje KSP - za njih je ispit sigurno formalnost, ali je vazan primer mladjim penjacima koji nemaju potrebno znanje i time ugrozavaju sebe i druge na nasim penjalistima.

Srdacan pozdrav,
Goran Perunovic

Štampa El. pošta

Tweets