Rezultati 06. Međunarodnog Trofeja Beograda održanog 05-07.11.2010

 

06trofejBG06 Trofej Beograda u sportskom penjanju za kategorije 95-2003 god.

Takmičenje za kategorije 95-2003 god. održano u Hali Sportova I O.Š Laza Kostić upredivnoj atmosveri koju je svojim prisustvom uveličao veliki broj najmlađih takmičara čime je poslata lepa slika o budućnosti sportskog penjanja u Srbiji. Na trofeju Beograda učešće je uzelo 60 takmičara iz 5 zemalja: Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Rumunije i Srbije.

U kategoriji najmađih takmičara 01’02’03 koja je bila najbrojnija svojim rezultatom istakla se Živanović Martina sa pobedama u sve tri discipline i pokazala da trebamo da računamo na nju u narednom periodu .Favoriti u svoji kategorijama Staša Gejo i Bojan Badnjarević još jednom su potvrdili kvalitet koji poseduju.

Na pobedničko postolje popeli su se iI Andrea Ziherl 3 mesto, Milja Ratković 2 mesto,Nemanja i Uroš Pečenkovic 2 mesto, Vanja Antonijević 2 mesto, Cvetanović Filip 3 mesto, Anđela Sekulić 3 mesto,Bošković Marko 3 mesto. 

Zahvaljujemo se na nesebičnoj pomoći prijateljima iz Makedonije Kiretu Serafimovskom uređivaču smerova, Trpovski Vladimiru (sudija) kao suorganizatoru Black Rocku , Paeku iz Niša i roditeljima iz kluba Black Rocka koji su pomogli u organizaciji takmičenja.
Sam moto koji od 2004 god provejava Trofejom Beograda dovesti strance i napraviti rezultatpočinje da živi kroz rezultate dece, veliki entuzijazam i upornost sa ciljem da se predstavimo kao zemlja sa potencijalom u SPORTSKOM PENJANJU.

Sa ovolikom interesovanjem za Trofej Beograda sama organizacija dobija na težini, kao i da godina nisu uzalud, i da zaslužuje da živi a nasoj deci da pružimo priliku da stanu rame uzrame sa velkanima junirskog sporta. Potrebno je da shvatimo koliki je značaj razvoja mlađih kategorija, kao i volonterski rad nanjihovim rezultatima kao i značaj organizacije trofeja Beograda na kome su učešće uzeli juniorski šampioni na Evropskim i Svetskim takmičenjima (Spasina Nedjalkova,Lazar Blagovest Bugarska, Ciril i Gregor Vezonik Slovenija, Trifu Antonia Rumunija,i naša Staša Gejo Srbija).

Štampa El. pošta

Tweets