URBATLON BEOGRAD 18. septembar 2010

Napisao/la Tribe. Objavljeno u Poslednje Vesti

urbanthlon2010U organizaciji Men's Health i Adventure team-a u Beogradu se organizuje PRVA GRADSKA AVANTURA Urbanathlon 12. septembra 2010.godin .

Start će biti na platou ispred Doma Narodne Skupštine (Savezna Skupština), odakle će takmičari preko Slavije, Ade Ciganlije, Delta City-ja, Keja Oslobođenja, Brankovog mosta i Knez Mihajlove ulice doći ...do cilja – opet na plato ispred Doma Narodne Skupštine. učesnici trke u okviru Challenger kategorije će obići i Košutnjak i Kalemegdan, a svi takmičari će trasu prelaziti peške, autobusom, jet-skijevima i biciklima.

Na trci ce biti dve kategorije Urban i Challenger! Takmičari Urban kategorije nastupaju samostalno. Takmičari Challenger kategorije nastupaju u timovima. Timovi su sastavljeni od dve osobe bez obzira na pol. Svi članovi tima moraju zajedno započeti trku, proći zajedno kroz sve kontrolne tačke i završiti trku zajedno. Svi članovi tima moraju proći zajedno kroz sve discipline. Tim koji odustane dužan je da u najkraćem roku obavesti organizatora o odustajanju.

Najuspešniji takmičari će dobiti vredne nagrade

Organizator OBEZBEDJUJE BICIKLE-MOUNTINE BAJKOVE,MAJICE ZA SVE UCESNIKE,KARTE,KAO I VELIKI FOND NAGRADA!!!!!!!

NADAMO SE DA STE SE SPREMNI ZA IZAZOV!!!

Obecavamo dobar provod je urbatlon je pravi izazov za sve koji vole AVANTURU i spremni su da se oprobaju.

Vise detalja i prijave na www.urbanathlon.rs

Avanturisticke trke Srbija

www.adventureteam.in.rs

Obavestavamo Vas da smo prinudjeni da, zbog najavljenih vremenskih neprilika tokom vikenda, pomerimo Urbanathlon na subotu, 18. septembar 2010. godine. Hvala Vam na razumevanju.

Takodje, sve informacije o tacnom pocetku trke, vremenu trajanja, trasi i detaljima prepreka ce biti dostupni na sajtu www.urbanathlon.rs od sutra, 10.9. od 17h. Iskoristite narednih nedelju dana da se dodatno pripremite i pozovite prijatelje da Vam se prikljuce na prvoj adrenalinskoj trci kroz Beograd!

 

Srdacan pozdrav,

MH Urbanathlon Team

Štampa