Adventure Race - TARA 11-13 jun 2010.

adventurerace111-13 juna 2010

01 ADVENTURE RACE TARA

Ako ste spremni za IZAZOV i smete da osetite,   doživite drugu stranu priorode planine Tare u izazovu koji će Vam pružiti 01 Adventure race u borbi sa vremenom prolazeći kroz nepristupačne predele , kanjone, reku, šumu, jezero, vozeći mountaine bike ili plivajući sa Vašim timom.

adventurerace201 AVANTURISTICKA TRKA (adventure race) odrzaće se od 11-13 juna na planini Tari u organizaciji Adveture team-a i suorganizatora Turisticke organizacije Bajine Baste i Nacionalnog parka Tara. 

Avanturističke trke spadaju u grupu multi sportova koju čineviše disciplina mountin bike,kajak, orijentiring, kanjoning,   trčanje, treking.

Planirana deonica 50 kilometara na kojoj će biti sledeće Discipline: Treking,Mountine bike,Kajak ili Plivanje, Kanyonig, Orijentiring,

Ove trke karakterišu timski rad od 2 ili 4,svi takmičari startuju sa cilja i imaju zadatak da pređu stazu za što kraći vreme po po kontrolnim tačkama zadatim od organizatora.

U svetu trke traju od 10 h do nekoliko dana i prelaze do 500 km,za to Vam je potrebna da ponesete sa sobom upornost, ,izdržljivost,i najbitnije timski rad !!!
Pozivamo sve zainteresovane koji su avanturistickog duha i vole izazov da uzmu ucesce i podju u avanturu po Tari. 

NE OKLEVAJTE PRIJAVITE SE trka je počela!

Prijave na mail ! Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Organizator trke Aleksandar Brborović

adventurerace5

adventurerace4

www.adventureteam.in.rs

Prijave na Email: upisati ime.prezime i kontakt telefon

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Štampa El. pošta

Tweets