CT izveštaj: Back in New Now

Mislim da je hladno.. Jako hladno! Mislim šta reći! Moramo pohvaliti našu železnicu na odličnim uslugama! Hvala Bogu pa su vozovi išli po kijametu. Hvala Bogu pa je grejanje radilo kako treba u svim vagonima. Hvala Bogu pa ni jedan voz nije kasnio. Hvala Bogu pa smo ušli u najjeftiniji. Hvala Bogu na ovoj laži :) 

3koloNSmrkiSve u svemu dovuki smo se u Novi Sad do našeg dragog domaćina koji voli kuvano vino. Moramo priznati da je on najbolji domaćin ikada! U kući je imao mesoždere i vege ljude i sve nas je nahranio, napojio i smestio u krevet! Ne vreće nego u krevete! zaista, svaka čast Matiću! Drugo, moramo pomenuti da je njegovo hand made kupatilo nadmašilo bilo kakvu prirodnu stenu! Vidi se da je čovek sa ukusom. Ovom prilikom pozivam sve mlade dame koje vole da se kupaju sa stilom: NAVALITE, SLOBODAN JE! A i njegovo specijalno testo za palačinke je nešto najjače što su članovi našeg kluba imali priliku da probaju (nije da jedu išta drugo sem crva i glista, ako nađu).

Narednog dana stigli smo NA VREME na takmičenje. U minut do pola 11 (početak takmičenja). Nismo kasnili, a opet smo ošurili! Bili smo ubedljivo najjači! Poslednji! Pet bambija za trud naravno! I svaka čast najboljim i najvrednijim članicama našega kluba, Maji Knežević i Maji Đuričić koje su odlučile da se pojave i svojom lepotom ulepšaju manifestaciju! Samo da još penju i sve smo uspeli.

 

3koloNSpenjacice3koloNSmilica

Više fotki možete pogledati na Facebook Fan Page-u.

Štampa El. pošta

Tweets