CT izveštaj: Bolder kick-ass sleepover!

Upravo su se uvaženi članovi našeg moćnog kluba vratili iz Novog Sada! Svi su srećni, neko sa 2, neko sa 22 žulja, ali srećni i zadovoljni! Sve u svemu, bilo je fino. A sada nešto više o svačemu ponaosob. 

1. Za početak da naglasim da je ovo prvo takmičenje na kome nismo imali višak mišićne mase! BRACA SE POJAVIO! A naš Eki je ostao doma. Možda bi trebalo napomenuti da se Mario osetio ozbiljno ugroženim : barem 5 likova je imalo veću plećku i nesumljivo veći apetit od njega. A možda i veću devojku... Zato je i otišao ranije kući i propustio savršenu oproštajnu žurku sa gomilom raspomamljenih maloletnica i pića. Da, Mario, ovo govorim da bi žalio zbog toga što nisi bio prisutan.

2. Pokazali smo dragim Hrvatima i Slovencima koliko smo fino vaspitani : nakon burne noći u obližnjem kick-ass klubu, sa neodređenom dozom kuvanog vina i piva u krvi, vratili smo se (u 3 ujutru, pred takmičenje) da "spavamo". A ONDA! Mario je našao za  shodno da se pokaže kao domaćin i da ispuni prostoriju, u kojoj su članovi našeg cenjenog kluba spavali (a koja se nalazila odmah do prostorije naših prijatelja iz Hrvatske i Slovenije), zvucima čobanina i ovaca. No ipak se našla mudra duša i mirno ga upozorila - Krunić: "Mario ugasi, je%$ću  te!" Međutim, hrabri Mario se borio za svoje mesto na strunjači i nije ugasio. No onda... Krunić ustade..  go... I muzika se više nije čula.. Sutradan je Mario spavao u drugoj prostoriji.

3. Srbi su pošteni! Svaka čast dragim penjačima na krajnjoj iskrenosti i poštenju. Nije bilo ni jednog jedinog primera lažno popetog i upisanog smera (ne dao Bog da govorim u množini),  niti su ti moralni heroji bili uhvaćeni na delu. Zaista, svaka čast svima  i neka večno sija njihov čist i neukaljan obraz...

3a. Organizator ovog takmičenja je ipak bio obavešten o vašim malim ispadima i lažima, a PK "Climbing tribe" vam poručuje sledeće

boldermaraton09

4. Sve pohvale našim hrabrim takmičarkama Maji Knežević, Maji Đuričić i Špoljar Mariu na učestvovanju! Da su bile muškarci, sigurno ne bi imale "muda" za to! Svaka čast devojke, klub vas podržava!

5. Veliko HVALA! dragom našem tati Kruniću što je pošao sa nama da nas čuva od zlih zlih Novosadista. HVALA TATICE!

7. Želimo da pohvalimo i Mariju Milosavljević a.k.a. Maru na uspešno odrađenom jumpu u trećem krugu (jel vidiš da možeš?) i Luku Vukobratovića a.k.a. Čika Feget - you have done the unpossible (samo upornost matori!).

6. Ogromne pohvale za organizovanu večeru u restoranu! I izvinjavamo se zbog urušenih zidova, izbušenih fotelja, oglodanih tanjira i stolova.. Gladni smo bili, razumite dragi organizatori.

Ah, da, vatromet je bio prelep!

Ukoliko vas interesuju slike sa takmičenja, možete ih pogledati na fagbook Fan stranici našeg kluba, ili klikom na sledeći >>> LINK.

Štampa El. pošta

Tweets