CT izveštaj: Adrenalin napada!

Oduvek smo se pitali zbog čega Novosađani, sa kojima s vremena na vreme imamo posla, imaju biceps veličine butine prosečne debeljuce. Odlučili smo da to saznamo! Najhrabriji među nama dostojanstveno su svoje živote stavili na kocku i infiltriraju penjalište PK Adrenalin u Novom Sadu ne bi li vam doneli informacije iz prve ruke.

A ŠTA IH JE DOČEKALO!?

adrenalinnapadaDeca od 7 do 14 penjala su plafon! Starija ekipica šetala se po nekim sloperima kao da su tegle, a ne šolje..  Možda bi bilo pametno napomenuti da je samo jedan od hrabre četvorke, koja je odlučila da svoj život položi u ruke sreći (eventualno hrani koju su prethodno Novosadisti jeli, s obzirom na to da ne sumnjam da bi pojeli nas da su gladni.. Šta ga ja znam.. Penju plafone ljudi..), zapravo sposoban da nešto uradi na hvatu koji NIJE ŠOLJA! Zamislite naše iznenađenje i količinu novonastalih kompleksa..

 
Šteta.. A taman su naše nove armije penjača počele da se nadaju da ce nešto biti od njih.. Zaista šteta. No međutim, smatram da bi ovo trebalo da uzmemo kao podstrek, a ne kao smor stranicu naše karijere! Nije ništa strašno ako sedmogodišnjak može da se drži na jednoj ruci krimpujući, a vama pozadina preteže na šolji. Uvek možete da penjete pozitivan nagib, zar ne? :)

P.S. Dejan Valek penje detalje sa tegovima... bez nijh je isuviše lako zar ne?!

Štampa El. pošta

Tweets