CT izveštaj: 7b+ onsight I kolo Bolder Lige

Nedelja, 7:45  i predsednik kluba Climbing Tribe spava u autobusu… Oni koji ga bolje poznaju,mogu pretpostaviti da je penjanje ono sto ga drži budnog, ili barem polubudnog. Ako ne to, onda neprekidno naklapanje pisca ovog teksta koji sedi kraj njega.

Kiša oko Prve Beogradske Gimnazije sipi (ostatak sveta je nebitan makar ga crna rupa progutala! Čitaj: Svi znamo da je Blagojeva gimnazija centar univerzuma!) i uvlači se u zidove vežbaonice, ali naš dragi mnogo jaki predsednik se smeška, izgovarajući sebi “Najjači sam” i piljeci u napucanog Bracu koji visi o dve šolje na previsu. Ti dečiji hvatovi će mu sigurno pomoći da popne detaljčiće koje je, kao i obično, Mish uspeo da učini nezaboravnim. Ali, naš dragi predsednik ne odustaje! Svi bi, na kraju dana, želeli da budu kao Braca, pa i on sam.

ctonsight“Dobro jutro predsedniče!” pozdravlja ga četa tako poslušnih, tako vaspitanih i prijatnih članova, uvek spreminh da ga podrže, daju pare za članarinu I kola koja kupuje od njihovih para, tako vrednih I uspesnih na veštačkoj i prirodnoj steni.. Oooooo tako mirnih I umilnih glasića (čitaj: NEDA), tako NEnapucanih I sposobnih da veoma brzo i uspešno uđu u šator (čitaj : MARIO), tako ćutljivih i vrednih.. ( Vidi.. MAJE..)  oh da! Najvredniji članovi najjaceg kluba na planeti Zemlji (citaj: MRKI) .

“Ugluk” odgovara predsednik zamišljajući slomljenu nogu večitog mu rivala Luke Perunovića. “Ah, vidi moj najdraži prijatelj, Mare! Zdravo Mare! Kako si danas? Jesi li lepo spavao? Matić I ja smo odlučili da ti se zahvalimo na podršci koji si nam pružio dok smo se borili sa pohlepnom ruljom hvatokradica! Nikada ne bismo uspeli bez tebe.”

A Matić, noseći stub u ruci, pogleda levo, pa desno, izusti jedno “mhm” I uvuče blatobran u izolaciju.. Možda ima planove da od njega napravi blažujku.. No, neka to sada.

Prelazim na takmičenje. Počelo je..

I završilo se...

Izveštaj možete pogledati klikom na sledeći >>> link.

Rezultate možete pogledati >>> ovde.

Do tada prepuna izolacija sada je bila čudnovato napuštena.. Kotrljale su se po njoj (u ritmu teksaške pustinjske muzike, kojoj ne znam ime) grupice “all bust” folija od čokoladice.. Neki su spavali na podu.. Neki po podu.. Sve u svemu, uspešno takmičenje!

22:45h.. Predsednik spava u busu…

Go figure…

PLATITE ČLANARINU! AKO VEĆ JESTE.. može ponovo..

Specijalni pozdrav, od našeg predesnika dragog mu Milanu Tomiću, čije ime mu zvoni u pamćenju od poslednjeg dana kada ga je video.. Jaaaaaaaaako mu se svideo.

Štampa El. pošta

Tweets